10 lucruri despre care angajații de la restaurantele fast food nu îți vor spune niciodată

Fast food-ul este acum înglobat în societatea noastră și rezistând ispitelor sale este ceva care de care nu toată lumea este capabilă.

Noi am creat o listă cu câteva lucruri pe care restaurantele de fast-food le folosesc pentru a atrage clienții și pentru a-și vinde produsele cât mai repede posibil.

 

1. Toate produsele au același gust

Lanțurile de restaurante fast food știu exact ce fel de gusturi le plac oamenilor cel mai mult, de aceea toată mâncarea lor are același gust de bază; astfel, pot satisface imediat dorințele clienților.

 

2. Burgerii sunt gătiți la secundă

În cele mai mari lanțuri de restaurante fastfood, cel mai simplu burger este pregătit în doar 30 de secunde. Motivul pentru asta? Sunt pur și simplu înghețați înainte de a fi pregătiți în bucătărie.

 

3. Mâncarea lor este creată pentru a fi mâncată repede

Într-un restaurant fast food, înghiți o bucată de mâncare după ce o mesteci de 12 ori în medie. În afara restaurantului, în general mesteci o îmbucătură de 15 ori. Cu cât mestecăm mai puțin, cu atât suntem mai puțin mulțumiți și astfel mâncăm mai mult.

 

4. Modelele de culoarea sunt create pentru a-ți stârni apetitul

Îmbinările de culori roșii și galbene sunt folosite dintr-un motiv prin intermediul lanțurilor de fast food. Ele se combină perfect, iar la un nivel subconștient te fac să vrei să te oprești și să mănânci. Aceasta este uneori menționată ca „teoria ketchup și muștar”.

 

5. Scopul este să vândă cât mai mult

Experții au descoperit că este mult mai dificil să refuzi ceva atunci când este oferit direct. 85% dintre oameni comandă mai mult decât intenționau inițial să facă acest lucru atunci când angajații din restaurantele de fast food sugerează să cumpere mai mult.

 

6. O Cola normală este la ei una mare

O modalitate simplă de a vinde cantități mai mari de băuturi este creșterea mărimii/volumului acestora. Oamenii instinctiv aleg băuturi de dimensiuni medii, dar din această cauză, băuturile „standard” sunt de fapt mari.

În plus, dacă nu specifici dimensiunea dorită, vei primi întotdeauna cea mai mare opțiune.

 

7. Carnea pe grătar este o iluzie

Burgerii mâncați la restaurantele fast food sunt pregătiți în prealabil în fabrici mari și apoi înghețați. Lanțurile de astfel de restaurante adesea adaugă o aromă artificială de fum pentru a face să pară ca și cum carnea a fost preparată la grătar.

 

8. Salatele nu sunt mereu cea mai sănătoasă opțiune

Multe lanțuri de fast food oferă salate acum ca o opțiune „sănătoasă”, dar din cauza aditivilor pe care îi folosesc adesea pentru a le face, o astfel de alegere se poate dovedi a fi cea cu cel mai mare conținut de calorii.

Ceea ce intră în dressing-urile pentru salate, între timp rămâne un mister chiar și pentru angajați.

 

9. Cafeaua nu te stimulează

Unele lanțuri furnizează mai degrabă pahare de polistiren decât pahare de carton când îți oferă o cafea.

Acesta conține o substanță chimică ce atunci când este amestecată în condiții de temperatură ridicată poate avea un efect asupra sistemului nervos provocând depresie și reducând concentrația.

 

10. Ouăle nu sunt pur și simplu ouă

Oul care uneori este prezentat ca ingredient la micul dejun în lanțurile fast food conține atât ou real, cât și un „amestec de ou premium”: un amestec de glicerină, dimetilpolisiloxan (o formă de silicon) și aditivul alimentar E552.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *