Iată 6 adevăruri surprinzătoare despre amor!

Dragostea și atracția sunt două dintre sentimentele umane care provoacă cea mai mare confuzie în rândul bărbaților și al femeilor.  De-a lungul anilor, s-au făcut multe studii care încearcă să explice diferite mituri și dacă acestea sunt adevărate sau nu. S-au spus multe despre aceste sentimente, iată 6 dintre cele mai șocante adevăruri legate de iubire și atracția între parteneri:

 

1. Bărbații sunt mai răbdători cu femeile și nu viceversa

Chiar dacă se crede că femeile au mai multă răbdare cu bărbații și îi așteaptă să le sune fără să protesteze, se pare că lucrurile nu stau chiar așa. Conform unor studii, femeile așteaptă în jur de 7 zile un răspuns de la partener înainte să renunțe la speranță.

Bărbații sunt dispuși să aștepte aproximativ 11 zile răspunsul unei femei. Șansele ca bărbații să iasă la  întâlnire cu o femeie de care nu se simt încă atrași sunt cu 80% mai mari decât în cazul femeilor.

 

2. Vocea noastră se modifică atunci când ne atrage cineva

Studiile arată că atât femeile cât și bărbații își modifică vocea atunci când vorbesc cu persoana pe care o găsesc atrăgătoare. Tonul vocal este mai jos și în acest fel este și mai atractiv decât tonul obișnuit al vocii.

 

3. Frumusețea nu poate fi ignorată sub nicio formă

Conform unor studii științifice prima impresie contează enorm de mult la fel ca și aspectul fizic. Se pare că fețele atractive pe care le vedem în fiecare zi ne rămân întipărite în memorie mai ușor decât cele neatractive.

 

4. Femeile sunt atrase de bărbați cu câini

Bărbații spun că modul ideal de a cunoaște o femeie e să-ți scoți câinele la plimbare în parc. Se pare că e adevărat! Conform cercetătorilor, un bărbat cu câinele lui are șanse de 3 ori mai mari de a obține numărul de telefon al unei femei decât un bărbat singur.

 

5. Bărbații preferă cu adevărat femeile în roșu

Dacă vă doriți să atrageți atenția bărbaților dar să nu faceți un adevărat spectacol din asta, îmbrăcați-vă în roșu. Se pare că atunci când o femeie poartă roșu, bărbații sunt mai dornici să inițieze conversații cu ea. Acest lucru se aplică și atunci când stilul hainelor e asemănător.

 

6. Femeile preferă bărbații bogați și faimoși

Chiar dacă se susține contrariul bogăția și faima bărbaților au o influență majoră asupra femeilor. O femeie cu o mașină scumpă e considerată la fel de atractivă ca una obișnuită de către bărbați, pe când un bărbat într-o mașină scumpă e considerat mult mai atractiv de o femeie decât majoritatea bărbaților.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *