Nu trece o zi fără să facă amor! – Top 3 zodii care nu se satură niciodată de iubit

1. Berbec

Berbecii adoră confruntările fizice, iar cea mai bună e chiar cea din dormitor, unde totul este plin de adrenalină. Adoră acțiunea, care poate fi uneori haotică și epuizantă. Amorul cu un Berbec poate fi extrem de atrăgător și de incitant.

Berbecii sunt persoane foarte pasionale, iar acest lucru se vede în pat. Libidoul vine întotdeauna la pachet cu un pic de răutate și de dorință pentru joc sau dorința de a trece la acțiune în locuri interzise de obicei.

Trebuie să fii extrem de bine pregătit pentru a face față energiei ieșite din comun a Berbecului care te va surprinde cu dorința arzătoare care pare să nu se stingă niciodată. Dacă îți place să riști și să trăiești aventuros, ai nevoie de un partener Berbec în viața ta.

2. Taur

Atingerile sunt extrem de importante pentru un Taur. Sunt întotdeauna puși pe fapte pentru că nu-și iau niciodată mâinile de pe tine, fie că te ține pur și simplu de mână sau folosește mâinile și degetele pentru a-ți provoca plăcere într-un alt mod.

Taurii sunt persoane încăpățânate, așa că nu va recunoaște niciodată că dă mereu startul în amor. Adevărul e că își tachinează mereu persoana iubită și au mereu dormitorul în minte. Taurii se concentrează foarte mult asupra părții fizice a amorului, așa că fii deosebit de atentă la asta atunci când vrei să satisfaci un Taur.

Taurii sunt iubiți eleganți și rafinați, iar atingerile lor încep prin a fi blânde și apoi extrem de pasionale. Cum se gândesc mereu la noi moduri prin a-și satisface partenera, iubitul Taur știe întotdeauna ce anume îi provoacă plăcere partenerei sale.

 

3. Scorpion

Scorpionii sunt mai dependenți de amor decât oricare altă persoană. Are o atitudine îndrăzneață și este o persoană extrem de pasională, iar aceste calități se manifestă în toate domeniile și mai ales în dormitor. Scorpionii adoră să tachineze și să fie tachinați. Să faci amor cu un Scorpion e întotdeauna surprinzător și nu te vei plictisi niciodată.

Nu e nevoie să faci prea mult efort pentru a excita un Scorpion. E suficient să le zâmbești într-un anumit fel, să le atingi brațul seducător sau chiar să respiri cu pasiune și îi ai la picioare. Trebuie să fii extrem de rezistent ca să reziși în pat cu un Scorpion pentru că sunt genul care ar petrece toată noaptea în pat  cu partenera sau partenerul lor.

Scorpionii sunt iubiți extrem de pasionali și datorită acestei pasiuni, reușesc să fie și creativi în dormitor. Partenerii lor nu vor uita prea curând o noapte petrecută în patul unui Scorpion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *