Plângi lacrimi amare! – Tipul de partener toxic pe care îl atragi, în funcţie de zodie

1. Taur – Manipulatorul

Taurii sunt extrem de răbdători şi dau mereu încă o şansă partenerilor. Manipulatorul ştie să profite de această slăbiciune, dar atunci când Taurul realizează ce se întâmplă, rupe relaţia pe loc.

 

2. Fecioară – Dominatorul

Fecioara are sufletul cel mai mare dintre toate zodiile, iar partenerul dominator poate face o Fecioară să se simtă inferioară doar de dragul de a face asta. Fecioarele sunt persoane puternice, aşa că vor ştii să iasă din situaţia asta.

 

3. Gemeni – Popularul

Se împrieteneşte cu toţi prietenii tăi şi vrea să fie mereu în preajma ta, dar ajunge să te urască şi să te invidieze. Ceea  ce nu ştie partenerul tău e că poţi deveni mult mai rece şi mai distantă decât el.

 

4. Săgetător – Cel care judecă pe toată lumea

Săgetătorii trăiesc viaţa la maximum, fără niciun fel de regrete, aşa că e ceva normal să atragi în viaţa ta un partener care să te judece. Au însă un optimism pe care nu-l poate distruge nimeni.

 

5. Rac – Încrezutul

Racii au o inimă de aur şi o protejează cu multă atenţie. Atragi parteneri care sunt cu nasul pe sus şi încearcă să te faci să te simţi prost pentru bunătatea ta. Racii nu se schimbă însă niciodată, pentru nimeni.

 

6. Vărsător – Agresorul

Vărsătorii sunt cele mai sincere zodii şi îşi deschid uşor sufletul în faţa celorlalţi, aşa că atrag agresori sentimentali şi verbali în viaţa lor. Ştiu însă să se apere foarte bine atunci când simt că sunt răniţi.

 

7. Scorpion – Narcisistul

Cel mai puternic semn zodiacal, independent şi intimidant, aşa că atragi narcisişti ca parteneri. Nu-ţi respectă sentimentele şi dau vina pe tine pentru orice, dar nimeni nu îşi bate joc de sentimentele unui Scorpion.

 

8. Capricorn – Neseriosul

Capricornii trec de fazele când îşi doresc o relaţie doar pentru a se distra şi trec la lucruri serioase. Neseriosul ştie asta şi profită de sentimentele puternice ale Capricornului. Capricornul ştie însă să descopere persoanele false.

 

9. Peşti – Cel care transformă totul într-o dramă

Simţi compasiune şi ai un suflet de aur, aşa că partenerul tău profită de asta ca să facă o dramă din orice. Au o viaţă mizarabilă, aşa că vor să te simţi şi tu la fel, dar Peşti lasă în urmă cu uşurinţă persoanele toxice din viaţa lor.

 

10. Leu – Jignitorul

Leii gustă glumele, iar sarcasmul e limbajul lor preferat. Jignitorul îţi găseşte mereu defecte şi râde de tine fără să+i pese de sentimentele tale. Arată-i cine e şeful şi caută-ţi alt partener cât mai repede.

 

11. Berbec – Dependentul

Berbecii au grijă de prietenii apropiaţi şi îşi doresc ca partenerul lor să aibă întotdeauna ceea ce-şi doreşte. De aceea, dependentul profită de asta şi vrea toată atenţia Berbecului doar pentru el. Berbecul nu rezistă mult alături de o astfel de persoană.

 

12. Balanţă – Victima

Eşti genul de persoană care se înţelege cu toată lumea fără să suferi de anxietate. Victima încearcă să te facă să te simţi mizerabil preluând problemele lor. Balanţa ştie însă când îi convine să pună capăt unei relaţii nesănătoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *