8 trucuri care te vor ajuta să-ți cunoști corpul în orice situații

Toată lumea a trecut prin momente stânjenitoare când corpul nu ne asculta. Există un șir de trucuri care ne ajută să ieșim din orice fel de situații.

1. Cum să scapi de dureri de cap
Pune mâinile sub un jet de apă foarte rece. când ai terminat, șterge-te cu un prosop uscat până ai senzația de căldură prin tot corpul. Se numește terapia rece. Stresul de la fluxtuațiile de temperatură crește circulația sângelui. Dacă ai probleme cu inima mai bine evită această metodă.

2. Cum să scapi de senzația de somn
Când simți că ți se face somn, încearcă să-ți ții respirația cât de mult poți și după aceea expiră ușor, treptat. Această metodă te va trezi, pentru că-ți va oxigena inima.

3. Cum să reții un strănut
Strănutul ne poate lovi când ne așteptăm cel mai puțin, uneori în cele mai nepotrivite momente. Oprește-l ținându-te de partea superioară a nasului. Și mișcă degetele ca să îți relaxezi nasul.

4. Cum să oprești senzația de greață
În aceste momente încearcă presopunctura. Apasă punctul din partea interioară a mâinii. Acesta se află la aproximativ 1 cm de încheietură.

5. Cum să oprești râsul
Uneori pur și simplu nu-ți poți controla râsul, dar trebuie să te oprești în momentele importante. Ce trebuie să faci în aceste momente este să-ți muști puțin limba.

6. Cum să oprești sughițul
Cel mai ușor mod de a opri sughițul e să îți ții respirația cât mai mult timp.

7. Cum să scapi de arsurile gastrice
Ai senzația de arsuri dacă dormi pe partea ta dreaptă. Încearcă să dormi pe partea stângă ca peste noapte să nu mai ai aceste senzații neplăcute.

8. Cum să-ți îmbuntățești starea de spirit
Dacă ești tristă, ține un creion între dinți. În acest fel o să-ți activezi mulchii care te ajută când zâmbești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *