Bărbații divorțați se confesează! – Ce să faci ca să nu îți distrugi mariajul

Uneori, e nevoie să pierzi iubirea vieții tale ca să te trezești la realitate și să-ți dai seama ce ai greșit. Iată 9 sfaturi de la bărbați care au trecut printr-o despărțire și divorț și și-au învățat astfel lecția. Mai bine mai târziu decât niciodată.

 

1. Curteaz-o și ieși mereu cu ea la întâlnire ca la început

Când vă căsătoriți, îi promiți că vei avea inima ei și că o vei proteja. E cea mai de preț comoară pe care o poți avea. Ea te-a ales pe tine. Nu uita niciodată asta și nu fi niciodată leneș când vine vorba de dragoste.

 

2. Protejează-ți propria inimă

Ți-ai luat angajamentul să-i protejezi inima femeii iubite, dar la fel trebuie să procedezi și în cazul inimii tale. Iubește-te pe sine și rezervă un loc din inima ta special pentru soția ta. Nu lăsa pe nimeni altcineva să ocupe acel loc.

 

3. Îndrăgostiți-vă mereu unul de celălalt

Oamenii se schimbă mereu. Nu veți mai fi la fel nici după căsătorie și nici după ce au trecut 5 ani de când v-ați căsătorit. Luptă mereu să o cucerești, astfel riști să pierzi inima ei și să i-o ofere altcuiva.

 

4. Vezi mereu tot ce are mai bun

Concentrează-te doar asupra lucrurilor pe care le iubești la ea. Dacă te concentrezi asupra acelor lucruri care nu-ți plac, le vei vedea doar pe acelea. Concentrează-te asupra iubirii și în curând vei vedea doar lucrurile pozitive din relația ta.

 

5. Nu e treaba ta să o schimbi sau să o vindeci

Treaba ta e să o iubești fără să-ți dorești să o schimbi. Dacă se schimbă, iubește-o oricum, chiar dacă e sau nu ceea ce ți-ai dorit.

 

6. Fii complet responsabil pentru sentimentele tale

Nu e treaba soției tale să te facă fericit și nu e vina ei dacă ești supărat. Datoria ta e să-ți găsești propria fericire, iar acest sentiment se va regăsi și în relația cu soția ta.

 

7. Nu da niciodată vina pe soția ta

Dacă ești furios sau frustrat, cauza e doar ceea ce se petrece în interiorul tău. Acordă-ți timp ca să înțelegi ce se petrece în interiorul tău și are nevoie de vindecare. Dacă îți vindeci propriul suflet, vei înțelege că nu ceilalți sunt cauza nefericirii tale.

 

8. N-o lăsa baltă când e supărată

Rămâi alături de ea și dovedește-i că rămâi alături de ea când e mâhnită. Ascultă ceea ce vrea să-ți spună cu adevărat dincolo de cuvinte și de reacțiile exagerate.

 

9. Nu face greșeli care nu se mai pot remedia

Cu toții suntem oameni, așa că greșim mereu. Încearcă să nu faci greșeli prea mari și învață din ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *