Spune adio grijilor! – 11 trucuri creative pentru o casă organizată, frumoasă și curată

1. Maschează termostatul

Panoul cu termostat poate fi mascat perfect cu ajutorul unui tablou pus deasupra.

 

 

 

2. Folosește un suport de pantofi în cămară

Pune un suport de pantofi din plastic în cămară și umple-l cu gustări. Vei economisi spațiu pentru că nu vei avea nevoie de cutii și vei utiliza un spațiu care altfel, ar fi rămas neutilizat.

 

 

3. Transformă ciocanul în magnet

Lipsește un magnet de capătul unui ciocan ca să nu fii nevoită să cauți mereu cuiele care le scapi pe jos și nici să le ții pe toate în gură înainte să le bați.

 

 

4. Agață masa de călcat în cuierul de haine

Plasează două cuiere de haine la o distanță de câțiva centimetri și fixează marginea mesei de călcat de ele.

 

 

5. Folosește cârlige de perete

Cârligele de perete te pot salva în orice situație, mai ales dacă casa în care locuiești nu-ți permite să faci găuri în perete. Le poți folosi pentru a agăța diverse lucruri, precum ondulatorul de păr.

 

 

6. Recipiente elegante pentru detergent

Dacă cumperi pungi mari de detergent și nu suporți să vezi sticle uriașe cu detergent, cumpără un recipient elegant din sticlă în care să păstrezi detergentul. Camera ta de spălat rufe va avea un aspect șic și elegant.

 

 

7. Folosește suporturi de scrisori pentru șlapi

Suporturile de scrisori sau de reviste sunt o alternativă excelentă pentru păstrarea șalpilor de plajă și a balerinilor. Faci economie de spațiu, iar aspectul e plăcut și colorat.

 

 

8. Păstrează vopseaua în borcane

După ce ai terminat de zugrăvit o cameră, păstrează restul de vopsea rămasă în borcane de sticlă pe care ține-le la îndemână în cazul în care ai nevoie de retușuri rapide.

 

 

9. Păstrează sticlele cu apă în suporturi de plastic pentru pantofi

Ți se întâmplă mereu să-ți cadă sticlele cu apă din dulap atunci când deschizi ușa? Depozitează-le în compartimentele unui suport din plastic pentru pantofi și vor rămâne mereu la locul lor.

 

 

10. Folosește o tijă de perdea de duș pentru depozitare

Montează o tijă de perdea de duș adițională în interiorul dușului, deasupra căzii și adaugă niște suporturi în care poți pune diferite produse cosmetice și pentru baie pentru a economisi spațiu.

 

 

11. Păstrează pungile de plastic în cutiile de șervețele

Dacă vrei să înfrumusețezi aspectul bucătăriei, așează pe masă câteva cutii de șervețele cu model floral sau multicolor în care pune toate pungile de plastic. Economisești spațiu, iar oaspeții tăi vor fi încântați când îi inviți să luați masa în bucătărie.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *